024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje organiseren ergens in Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal nabij Trivières best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Trivières over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Trivières, 7100.

goedkoop zaalverhuur feestzaal Trivières

goedkoop zaalverhuur nabij  Trivières

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je vinden die aan jouw noden voldoet:

 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Falisolle
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Havré
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Villance
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Malèves-Sainte-Marie-Wastines
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Mesen/Messines
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Tremelo
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Vodelée
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Laar
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Baelen (Lg.)
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Oostwinkel
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je feestzaal in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Trivières

  klein zaaltje huren bruiloft Trivières

  Dus of je nou een zaal voor feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Trivières. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw party op een corona-veilige manier volgens de recente instructies van Trivières (covid-19- pas) .