024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens in Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Tongre-Notre-Dame best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit Henegouwen te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Tongre-Notre-Dame over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Tongre-Notre-Dame, 7951.

goedkoop zaalverhuur feestzaal Tongre-Notre-Dame

goedkoop zaalverhuur in de buurt van  Tongre-Notre-Dame

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Brye
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Vance
 • goedkoop zaal huren ruimte in Fontenoy
 • groot ruimte huren feest in Suarlée
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Louveigné
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Ellignies-Sainte-Anne
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Sommethonne
 • groot zaalverhuur lentefeest in Geel
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Mesvin
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Overmere
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je feestzaal in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Tongre-Notre-Dame

  goedkoop locatie huren bruiloft Tongre-Notre-Dame

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Tongre-Notre-Dame. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw feestje op een covid safe wijze volgens de laatste instructies van Tongre-Notre-Dame (covid-19 pas) !