024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Leval-Chaudeville best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Leval-Chaudeville over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Leval-Chaudeville, 6500.

goedkoop zaalverhuur feestzaal Leval-Chaudeville

goedkoop zaalverhuur nabij  Leval-Chaudeville

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Froidfontaine
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Rijmenam
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Sint-Job-in-\’t-Goor
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Rekem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Celles (Lg.)
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Laakdal
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Biesme
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Leers-Nord
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Sint-Baafs-Vijve
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Ebly
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je feestzaal in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Leval-Chaudeville

  klein locatie huren vergaderzaal Leval-Chaudeville

  Dus of je nou een zaal voor feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Leval-Chaudeville. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw party op een covid-19 safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Leval-Chaudeville (covid-19/ pas) !