024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Monceau-sur-Sambre best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Monceau-sur-Sambre over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Monceau-sur-Sambre, 6031.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Monceau-sur-Sambre

goedkoop zaaltje huren regio  Monceau-sur-Sambre

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Steenhuize-Wijnhuize
 • goedkoop zaal huren ruimte in Vellereille-le-Sec
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Bost
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Wanne
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Binkom
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Vlamertinge
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Hulshout
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Vinalmont
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Neu-Moresnet
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Heusden-Zolder
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Monceau-sur-Sambre

  goedkoop locatie huren vergaderzaal Monceau-sur-Sambre

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Monceau-sur-Sambre. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren uw feestje op een corona veilige manier volgens de laatste instructies van Monceau-sur-Sambre (covid-19 pas) .