024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal nabij Leuze-en-Hainaut best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Leuze-en-Hainaut over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Leuze-en-Hainaut, 7900.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Leuze-en-Hainaut

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Leuze-en-Hainaut

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • klein zaal huren ruimte in Morlanwelz
 • klein zaal afhuren eerste communie in Waasmont
 • klein feestruimte huren verjaardag in Bierset
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Fleurus
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Opgrimbie
 • goedkope zaaltje huren communie in Perk
 • goedkoop ruimte huren feest in Aubechies
 • klein zaaltje huren verjaardag in Welle
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Silenrieux
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Romsée
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Leuze-en-Hainaut

  klein locatie huren bruiloft Leuze-en-Hainaut

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Leuze-en-Hainaut. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw feestje op een covid veilige wijze volgens de laatste instructies van Leuze-en-Hainaut (covid- pas) .