024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn op poten zetten ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een feest in een zaal nabij Biercée best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Biercée over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Biercée, 6533.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Biercée

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Biercée

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden voldoet:

 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Housse
 • groot zaaltje huren verjaardag in Heure (Nam.)
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Fosse (Lg.)
 • klein zaal afhuren eerste communie in Evregnies
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Aalter
 • goedkoop zaal huren ruimte in Vremde
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Geest-Gérompont-Petit-Rosière
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Klerken
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Waterland-Oudeman
 • goedkope ruimte huren feest in Chevron
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Biercée

  klein zaal huren feest Biercée

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Biercée. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw feest op een covid-19 veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Biercée (covid- gezondheidspas) !