024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een kinderfeestje in een zaal nabij Familleureux best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Familleureux over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Familleureux, 7181.

goedkoop zaaltje huren trouw Familleureux

goedkoop zaaltje huren regio  Familleureux

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Ellikom
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Lomprez
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Thynes
 • goedkoop zaaltje huren communie in Isières
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Denderleeuw
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Tremelo
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Rièzes
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Oreye
 • groot zaaltje huren communie in Dudzele
 • klein zaalverhuur lentefeest in Court-Saint-Etienne
 • Als je dan besloten hebt om je trouw in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Familleureux

  goedkoop locatie huren verjaardag Familleureux

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Familleureux. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw feestje op een corona veilige wijze volgens de laatste regels van Familleureux (covid/ certificaat) !