024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal omgeving Villers-Poterie best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Villers-Poterie over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Villers-Poterie, 6280.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Villers-Poterie

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Villers-Poterie

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, honderd man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkope zaaltje huren trouw in Anloy
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Rendeux
 • goedkoop zaaltje huren communie in Ortho
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Lichtaart
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Anlier
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Gourdinne
 • groot zaalhuur verjaardag in Hofstade (O.-Vl.)
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Blanden
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Masbourg
 • groot zaalverhuur lentefeest in Upigny
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Villers-Poterie

  groot zaal huren feest Villers-Poterie

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Villers-Poterie. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw feest op een corona safe wijze volgens de recente regels van Villers-Poterie (covid-19- gezondheidspas) !