024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal nabij Leers-Nord best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een Diskjockey uit Henegouwen te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Leers-Nord over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Leers-Nord, 7730.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Leers-Nord

goedkoop zaaltje huren nabij  Leers-Nord

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Thynes
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Wambeek
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Alveringem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Tellin
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Baardegem
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Maffe
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Engis
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Treignes
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Willaupuis
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Bois-d\’Haine
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Leers-Nord

  groot zaal huren kinderfeestje Leers-Nord

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Leers-Nord. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw party op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Leers-Nord (covid- gezondheidspas) .