024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een feest in een zaal omgeving Ladeuze best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Ladeuze over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Ladeuze, 7950.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Ladeuze

goedkoop zaaltje huren regio  Ladeuze

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Geest-Gérompont-Petit-Rosière
 • klein ruimte huren feest in Romedenne
 • goedkoop ruimte huren feest in Marenne
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Sinsin
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Chapelle-à-Oie
 • klein zaaltje huren communie in Grivegnée
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Bavikhove
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Céroux-Mousty
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Batsheers
 • goedkoop zaal huren ruimte in Piéton
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Ladeuze

  goedkoop zaaltje huren vergaderzaal Ladeuze

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Ladeuze. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw party op een corona-safe wijze volgens de recente instructies van Ladeuze (covid-19- certificaat) .