024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruiloft in een zaal in de buurt van Joncret best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Henegouwen te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Joncret over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Joncret, 6280.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Joncret

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Joncret

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Ivoz-Ramet
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Landegem
 • goedkoop ruimte huren feest in Kolmont (Tongeren)
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Wancennes
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ensival
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Lampernisse
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Vossem
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Beuzet
 • groot zaaltje huren bruiloft in Saint-Léger (Ht.)
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Frasnes-lez-Gosselies
 • Als je dan besloten hebt om je plechtige communie in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Joncret

  klein zaal huren verjaardag Joncret

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Joncret. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw feest op een corona-safe manier volgens de recente regels van Joncret (covid- certificaat) !