024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal nabij Châtelet best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Châtelet over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Châtelet, 6200.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Châtelet

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Châtelet

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Miécret
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Izier
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Grandmetz
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Ramegnies
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Oevel
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Lambermont
 • groot zaalverhuur feestzaal in Zandbergen
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Julémont
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Opoeteren
 • groot zaalhuur verjaardag in Pellenberg
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Châtelet

  klein zaal huren trouw Châtelet

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Châtelet. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw feestje op een covid-19-safe wijze volgens de laatste regels van Châtelet (corona- gezondheidspas) .