024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een trouw in een zaal in de buurt van Deux-Acren best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Deux-Acren over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Deux-Acren, 7864.

goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Deux-Acren

goedkoop zaaltje huren nabij  Deux-Acren

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, 100 man, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in Retinne
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Houtem (W.-Vl.)
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Monceau-Imbrechies
 • groot zaaltje huren trouw in Tourinnes-Saint-Lambert
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Anzegem
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Meix-le-Tige
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Châtelet
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Villers-le-Temple
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Goé
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Zwevezele
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Deux-Acren

  groot zaaltje huren feest Deux-Acren

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Deux-Acren. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw feest op een corona safe manier volgens de recente instructies van Deux-Acren (corona- gezondheidspas) .