024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn organiseren ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruiloft in een zaal in de buurt van Bois-d\’Haine best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Bois-d\’Haine over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Bois-d\’Haine, 7170.

goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Bois-d\'Haine

goedkoop zaaltje huren nabij  Bois-d\’Haine

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Sougné-Remouchamps
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Limont
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Rollegem-Kapelle
 • goedkoop ruimte huren feest in Esplechin
 • klein zaaltje huren bruiloft in Barvaux-sur-Ourthe
 • klein zaalverhuur feestzaal in Sint-Gillis-Waas
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Ville-Pommeroeul
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ensival
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Avennes
 • groot zaaltje huren verjaardag in Geraardsbergen
 • Als je eenmaal besloten hebt om je kinderfeestje in een goedkoop zaal te starten, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Bois-d\’Haine

  goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Bois-d\’Haine

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Bois-d\’Haine. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren uw party op een corona-veilige manier volgens de recente regels van Bois-d\’Haine (covid-19/ gezondheidspas) !