024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal nabij Ellezelles best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Ellezelles over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Ellezelles, 7890.

goedkoop zaaltje huren communie Ellezelles

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Ellezelles

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden voldoet:

 • groot zaalverhuur lentefeest in Vorst (Kempen)
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Gooik
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Beveren-Waas
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Lantremange
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Heule
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Ernage
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Kaulille
 • goedkoop zaaltje huren communie in Hauset
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Boussu-en-Fagne
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Thieulain
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je communie in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Ellezelles

  groot zaaltje huren kinderfeestje Ellezelles

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Ellezelles. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feestje op een covid-veilige manier volgens de recente instructies van Ellezelles (corona- pas) !