024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een trouw in een zaal in de buurt van Escanaffles best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een D.J. uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Escanaffles over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Escanaffles, 7760.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Escanaffles

goedkoop zaaltje huren nabij  Escanaffles

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, 100 personen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Widooie (Haren)
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Jemelle
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Libramont
 • klein zaalverhuur lentefeest in Leerbeek
 • groot zaaltje huren communie in Relegem
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Koninksem
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Voorde
 • goedkoop zaal huren ruimte in Zande
 • groot zaaltje huren communie in Jodoigne-Souveraine
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Ellikom
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Escanaffles

  groot ruimte huren feest Escanaffles

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Escanaffles. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw party op een corona safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Escanaffles (corona certificaat) .