024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje op poten zetten ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal nabij Cuesmes best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Cuesmes over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Cuesmes, 7033.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Cuesmes

goedkoop zaaltje huren regio  Cuesmes

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Spa
 • klein ruimte huren feest in Grand-Hallet
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Boëlhe
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Dinant
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Brussegem
 • goedkoop zaaltje huren communie in Kerkom
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Eprave
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Duisburg
 • groot zaalverhuur lentefeest in Anseroeul
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Gosselies
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Cuesmes

  groot locatie huren vergaderzaal Cuesmes

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Cuesmes. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw party op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste instructies van Cuesmes (corona/ gezondheidspas) !