024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal omgeving Brugelette best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een dj uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Brugelette over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Brugelette, 7940.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Brugelette

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Brugelette

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Wellen
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Herselt
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Vlimmeren
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Foy-Notre-Dame
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Gembes
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Nokere
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Lamine
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Remersdaal
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Corroy-le-Château
 • groot zaalhuur verjaardag in Melen
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je bruiloft in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Brugelette

  goedkoop zaaltje huren feestzaal Brugelette

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Brugelette. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren jouw feestje op een covid-19-safe wijze volgens de laatste instructies van Brugelette (covid-19 certificaat) !