024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest organiseren ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een kinderfeestje in een zaal omgeving Jemappes best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Jemappes over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Jemappes, 7012.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Jemappes

goedkoop zaaltje huren nabij  Jemappes

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • klein zaaltje huren bruiloft in Howardries
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ransart
 • goedkoop zaaltje huren communie in Engelmanshoven
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Mechelen
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Zingem
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Rosmeer
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Poupehan
 • groot zaal afhuren eerste communie in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Fallais
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Lede
 • Als je eenmaal besloten hebt om je bruidzaal in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Jemappes

  klein zaaltje huren trouw Jemappes

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Jemappes. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren uw feestje op een corona-safe wijze volgens de laatste regels van Jemappes (covid-19/ certificaat) .