024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Montignies-lez-Lens best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalhuur  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Montignies-lez-Lens over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Montignies-lez-Lens, 7870.

goedkoop zaalhuur verjaardag Montignies-lez-Lens

goedkoop zaalhuur in de buurt van  Montignies-lez-Lens

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Fléron
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Arsimont
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Braffe
 • klein zaal afhuren eerste communie in Boorsem
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Villers-la-Ville
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Fleurus
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Naast
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Haaltert
 • groot zaalverhuur feestzaal in Sint-Truiden
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Balegem
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Montignies-lez-Lens

  klein zaaltje huren bruidzaal Montignies-lez-Lens

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Montignies-lez-Lens. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw feestje op een corona-safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Montignies-lez-Lens (corona gezondheidspas) !