024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje op poten zetten ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een trouw in een zaal omgeving Frasnes-lez-Gosselies best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalhuur  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Frasnes-lez-Gosselies over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Frasnes-lez-Gosselies, 6210.

goedkoop zaalhuur verjaardag Frasnes-lez-Gosselies

goedkoop zaalhuur regio  Frasnes-lez-Gosselies

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je vinden die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Houtvenne
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Proven
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Neufchâteau (Lg.)
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Magnée
 • goedkope zaaltje huren communie in Latinne
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Yves-Gomezée
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Strijtem
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Aineffe
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Abolens
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Sint-Joris-Weert
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Frasnes-lez-Gosselies

  klein ruimte huren verjaardag Frasnes-lez-Gosselies

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Frasnes-lez-Gosselies. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw feest op een covid-19 veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Frasnes-lez-Gosselies (covid/ gezondheidspas) .