024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je ruimte te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal in de buurt van Gouy-lez-Piéton best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Henegouwen te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Gouy-lez-Piéton over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Gouy-lez-Piéton, 6181.

goedkoop zaal huren ruimte Gouy-lez-Piéton

goedkoop zaal huren nabij  Gouy-lez-Piéton

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal huren in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Estaimbourg
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Veulen
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Vellereille-les-Brayeux
 • goedkoop zaal huren ruimte in Borgloon
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Peutie
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Tihange
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Couture-Saint-Germain
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Noirchain
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Pecq
 • klein zaaltje huren verjaardag in Houthulst
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je ruimte in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Gouy-lez-Piéton

  groot zaal huren bruidzaal Gouy-lez-Piéton

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Gouy-lez-Piéton. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw party op een corona veilige manier volgens de laatste regels van Gouy-lez-Piéton (corona/ gezondheidspas) !