024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een bruiloft in een zaal nabij Ville-Pommeroeul best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Ville-Pommeroeul over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Ville-Pommeroeul, 7322.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Ville-Pommeroeul

goedkoop zaal afhuren in de buurt van  Ville-Pommeroeul

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Pommeroeul
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Oudenburg
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Flamierge
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Transinne
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Pecq
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Les Bons Villers
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Mouzaive
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Hoeleden
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Sint-Margriete-Houtem (Tienen)
 • groot zaaltje huren bruiloft in Rebecq-Rognon
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Ville-Pommeroeul

  groot zaaltje huren bruiloft Ville-Pommeroeul

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Ville-Pommeroeul. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw feest op een covid-19-veilige manier volgens de laatste regels van Ville-Pommeroeul (corona/ certificaat) !