024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Marbaix (Ht.) best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Henegouwen te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Marbaix (Ht.) over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Marbaix (Ht.), 6120.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Marbaix (Ht.)

goedkoop zaal afhuren regio  Marbaix (Ht.)

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Sint-Margriete-Houtem (Tienen)
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Rijmenam
 • goedkoop zaal huren ruimte in Houdemont
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Dion
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Graide
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Chassepierre
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Oplinter
 • klein zaal huren ruimte in Gingelom
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Sint-Joris-Weert
 • groot zaaltje huren communie in Berbroek
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Marbaix (Ht.)

  klein zaaltje huren feestzaal Marbaix (Ht.)

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Marbaix (Ht.). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren uw feestje op een corona safe wijze volgens de recente instructies van Marbaix (Ht.) (corona- certificaat) !