024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een trouw in een zaal nabij Bas-Warneton/Neerwaasten best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een DJ uit Henegouwen te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Bas-Warneton/Neerwaasten over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Bas-Warneton/Neerwaasten, 7784.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Bas-Warneton/Neerwaasten

goedkoop zaal afhuren nabij  Bas-Warneton/Neerwaasten

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Roesbrugge-Haringe
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ensival
 • goedkoop zaal huren ruimte in Saint-Germain
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Bavegem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Lambermont
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Duras
 • groot feestruimte huren verjaardag in Wieze
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Zoutleeuw
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Erpent
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Saint-Ghislain
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Bas-Warneton/Neerwaasten

  klein zaaltje huren trouw Bas-Warneton/Neerwaasten

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Bas-Warneton/Neerwaasten. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw feestje op een covid safe manier volgens de laatste instructies van Bas-Warneton/Neerwaasten (covid-19 pas) .