024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feest in een zaal omgeving Petit-Enghien/Lettelingen best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop ruimte huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Petit-Enghien/Lettelingen over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Petit-Enghien/Lettelingen, 7850.

goedkoop ruimte huren feest Petit-Enghien/Lettelingen

goedkoop ruimte huren nabij  Petit-Enghien/Lettelingen

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop ruimte huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • groot ruimte huren feest in Dison
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Hechtel-Eksel
 • goedkoop zaal huren ruimte in Muizen (Mechelen)
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Erpe
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Oizy
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Saint-Médard
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Tintange
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Wakken
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Masbourg
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Philippeville
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je feest in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Petit-Enghien/Lettelingen

  klein locatie huren bruidzaal Petit-Enghien/Lettelingen

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Petit-Enghien/Lettelingen. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren jouw feest op een covid-19-safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Petit-Enghien/Lettelingen (covid gezondheidspas) !