024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje op poten zetten ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een feestzaal in een zaal omgeving Bois-de-Lessines best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop ruimte huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Bois-de-Lessines over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Bois-de-Lessines, 7866.

goedkoop ruimte huren feest Bois-de-Lessines

goedkoop ruimte huren regio  Bois-de-Lessines

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop ruimte huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Schore
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Marche-en-Famenne
 • goedkoop zaal huren ruimte in Sint-Ulriks-Kapelle
 • groot zaalhuur verjaardag in Kallo (Beveren-Waas)
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Baelen (Lg.)
 • groot zaal afhuren eerste communie in Hornu
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Roselies
 • klein zaal huren ruimte in Viane
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Roux
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Neder-over-Heembeek (Bru.)
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je feest in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Bois-de-Lessines

  klein zaal huren trouw Bois-de-Lessines

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Bois-de-Lessines. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren jouw feest op een corona-veilige wijze volgens de recente regels van Bois-de-Lessines (covid-19 certificaat) !