024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje organiseren ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal nabij Thieulain best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Thieulain over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Thieulain, 7901.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Thieulain

goedkoop feestzaaltje huren nabij  Thieulain

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Haltinne
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Sint-Jacobs-Kapelle
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Pepingen
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Rosières
 • goedkoop zaaltje huren communie in Poeke
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Vechmaal
 • goedkope ruimte huren feest in Bossière
 • goedkoop ruimte huren feest in Deurne
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Ottergem
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Colfontaine
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Thieulain

  groot zaaltje huren feestzaal Thieulain

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Thieulain. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren jouw feest op een corona veilige wijze volgens de laatste regels van Thieulain (covid-19 gezondheidspas) !