024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn op poten zetten ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een feest in een zaal nabij Le Roeulx best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Le Roeulx over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Le Roeulx, 7070.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Le Roeulx

goedkoop feestzaaltje huren nabij  Le Roeulx

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Zwevezele
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Hansbeke
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Harsin
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Profondeville
 • groot zaal afhuren eerste communie in Rocherath
 • goedkoop ruimte huren feest in Awans
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Gros-Fays
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Baillamont
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Meetkerke
 • goedkoop zaal huren ruimte in Sint-Goriks-Oudenhove
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Le Roeulx

  goedkoop locatie huren vergaderzaal Le Roeulx

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Le Roeulx. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw feest op een covid-19 veilige wijze volgens de laatste instructies van Le Roeulx (corona gezondheidspas) !