024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje organiseren ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Lanquesaint best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Lanquesaint over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Lanquesaint, 7800.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Lanquesaint

goedkoop feestzaaltje huren regio  Lanquesaint

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, 100 mensen, 150 personen, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • klein zaaltje huren bruiloft in Helen-Bos
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Wihogne
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Doel
 • groot zaaltje huren verjaardag in Linsmeau
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Eke
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Ooike (Wortegem-Petegem)
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Joncret
 • klein feestruimte huren verjaardag in Baasrode
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Noville-les-Bois
 • goedkoop ruimte huren feest in Aubechies
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Lanquesaint

  groot zaaltje huren kinderfeestje Lanquesaint

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Lanquesaint. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw feest op een covid-safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Lanquesaint (covid-19 certificaat) .