024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feest in een zaal nabij La Glanerie best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in La Glanerie over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in La Glanerie, 7611.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal La Glanerie

goedkoop feestzaaltje huren regio  La Glanerie

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je vinden die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • klein zaalhuur verjaardag in Esquelmes
 • klein zaal afhuren eerste communie in Ouffet
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Gaasbeek
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Gilly
 • groot zaaltje huren verjaardag in Belgrade
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Zarren
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Longchamps (Nam.)
 • goedkope zaaltje huren communie in Oisquercq
 • goedkoop ruimte huren feest in Petit-Enghien/Lettelingen
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Spouwen
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar La Glanerie

  goedkoop zaal huren trouw La Glanerie

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in La Glanerie. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw feest op een covid-19 veilige wijze volgens de laatste regels van La Glanerie (covid-19- pas) !