024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal omgeving Angre best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Angre over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Angre, 7387.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Angre

goedkoop feestzaaltje huren nabij  Angre

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Cognelée
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Warsage
 • goedkope ruimte huren feest in Nukerke
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Tourpes
 • klein zaal huren ruimte in Lommersweiler
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Sugny
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Cortil-Noirmont
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Habergy
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Bergilers
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Buissonville
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Angre

  klein zaal huren vergaderzaal Angre

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Angre. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren uw party op een covid-veilige wijze volgens de laatste regels van Angre (corona gezondheidspas) !