024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest organiseren ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruiloft in een zaal nabij Wangenies best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Wangenies over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Wangenies, 6220.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Wangenies

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Wangenies

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 man, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Racour
 • groot zaaltje huren trouw in Milmort
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Vlijtingen
 • groot zaalhuur verjaardag in Hanzinelle
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Couillet
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Fontaine-Valmont
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Hoves (Ht.)
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Lahamaide
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Bierges
 • goedkoop zaaltje huren communie in Geer
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Wangenies

  goedkoop locatie huren feestzaal Wangenies

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Wangenies. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw feestje op een covid-safe manier volgens de laatste instructies van Wangenies (covid-19 gezondheidspas) .