024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest organiseren ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruiloft in een zaal nabij Pommeroeul best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Pommeroeul over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Pommeroeul, 7322.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Pommeroeul

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Pommeroeul

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Asquillies
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Oudekapelle
 • goedkope zaaltje huren trouw in Ganshoren
 • goedkope zaal huren ruimte in Sint-Agatha-Berchem
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Fronville
 • klein zaalhuur verjaardag in Herentals
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Ernage
 • klein zaal huren ruimte in Sint-Martens-Latem
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Marchin
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Leers-Nord
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Pommeroeul

  klein zaaltje huren verjaardag Pommeroeul

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Pommeroeul. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw party op een corona-veilige wijze volgens de recente instructies van Pommeroeul (corona/ pas) !