024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn organiseren ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Marchienne-au-Pont best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Marchienne-au-Pont over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Marchienne-au-Pont, 6030.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Marchienne-au-Pont

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Marchienne-au-Pont

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, honderd personen, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Dikkele
 • goedkoop zaal huren ruimte in Naomé
 • groot feestruimte huren verjaardag in Antwerpen
 • klein zaaltje huren verjaardag in Aische-en-Refail
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Hingene
 • groot zaaltje huren bruiloft in Mont-sur-Marchienne
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Merchtem
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Sint-Niklaas
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Profondeville
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Lo-Reninge
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Marchienne-au-Pont

  goedkoop locatie huren verjaardag Marchienne-au-Pont

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Marchienne-au-Pont. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren uw party op een covid-safe manier volgens de recente aanbevelingen van Marchienne-au-Pont (corona certificaat) .