024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest op poten zetten ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een bruiloft in een zaal omgeving Lompret best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Lompret over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Lompret, 6463.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Lompret

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Lompret

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Boezinge
 • goedkope zaaltje huren communie in Bertrée
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Antwerpen
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Terwagne
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Vinalmont
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Bikschote
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Julémont
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Ellignies-Sainte-Anne
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Petite-Chapelle
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Lillo
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Lompret

  goedkoop zaal huren kinderfeestje Lompret

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Lompret. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw feestje op een corona-safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Lompret (covid-19- gezondheidspas) !