024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal in de buurt van Erquelinnes best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Erquelinnes over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Erquelinnes, 6560.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Erquelinnes

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Erquelinnes

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop ruimte huren feest in Pellaines
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in \’s Gravenwezel
 • klein zaalverhuur feestzaal in Bombaye
 • groot zaalhuur verjaardag in Xhendelesse
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Saint-Séverin
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Neerharen
 • groot zaalverhuur feestzaal in Rijkel
 • goedkoop zaaltje huren communie in Waarschoot
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Cambron-Saint-Vincent
 • groot zaalverhuur lentefeest in Essene
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Erquelinnes

  goedkoop zaaltje huren verjaardag Erquelinnes

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Erquelinnes. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren jouw feestje op een covid veilige wijze volgens de recente instructies van Erquelinnes (covid- gezondheidspas) !