024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens in Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Callenelle best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Callenelle over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Callenelle, 7604.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Callenelle

goedkoop feestruimte huren nabij  Callenelle

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Sainte-Marie-Chevigny
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Framont
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Avin
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Walhain
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Heffen
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Queue-du-Bois
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Ampsin
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Chapelle-à-Wattines
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Herne
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Thynes
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Callenelle

  klein locatie huren feestzaal Callenelle

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Callenelle. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw feest op een covid-19-veilige manier volgens de laatste regels van Callenelle (covid pas) .