024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal nabij Thieusies best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Thieusies over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Thieusies, 7061.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Thieusies

goedkoop feestlocatie huren in de buurt van  Thieusies

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, honderd man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Habay-la-Vieille
 • klein zaaltje huren verjaardag in Soumoy
 • goedkoop ruimte huren feest in Orp-Jauche
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Voeren/Fourons
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Pamel
 • goedkoop zaal huren ruimte in Lavaux-Sainte-Anne
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Jamiolle
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Harchies
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Jemelle
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Diest
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Thieusies

  klein locatie huren trouw Thieusies

  Dus of je nou een zaal voor feest, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Thieusies. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw feestje op een corona safe manier volgens de recente aanbevelingen van Thieusies (covid-19- pas) .