024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal nabij Lesdain best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Lesdain over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Lesdain, 7621.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Lesdain

goedkoop feestlocatie huren nabij  Lesdain

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Binderveld
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Louette-Saint-Pierre
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Heldergem
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Pecq
 • goedkoop zaal huren ruimte in Habay
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Moerkerke
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Falaën
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Seilles
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Piétrebais
 • goedkoop zaaltje huren communie in Montignies-sur-Sambre
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Lesdain

  klein zaal huren feestzaal Lesdain

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Lesdain. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw party op een covid-19-safe wijze volgens de recente regels van Lesdain (corona gezondheidspas) .