024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens nabij Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal nabij Haren (Bru.) best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Brussels Hoofdstedelijk gewest in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Haren (Bru.) over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Haren (Bru.), 1130.

klein zaaltje huren plechtige communie Haren (Bru.)

klein zaaltje huren in de buurt van  Haren (Bru.)

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Vaux-lez-Rosières
 • klein zaaltje huren trouw in Longlier
 • groot zaal huren ruimte in Daussois
 • goedkoop zaaltje huren communie in Linden
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Haasdonk
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Geluwe
 • groot zaaltje huren bruiloft in Cheratte
 • groot zaal afhuren eerste communie in Lustin
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in As
 • goedkoop zaaltje huren communie in Neerglabbeek
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een klein zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Haren (Bru.)

  groot ruimte huren verjaardag Haren (Bru.)

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Haren (Bru.). De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw party op een covid safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Haren (Bru.) (covid/ gezondheidspas) .