024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens rondom Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal nabij Sint-Jans-Molenbeek best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein feestzaaltjes huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Brussels Hoofdstedelijk gewest in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Sint-Jans-Molenbeek over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Sint-Jans-Molenbeek, 1080.

klein feestzaaltjes huren verjaardag Sint-Jans-Molenbeek

klein feestzaaltjes huren in de buurt van  Sint-Jans-Molenbeek

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, honderd man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Blanden
 • goedkoop zaal huren ruimte in Russeignies
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Gontrode
 • goedkoop zaaltje huren communie in Houthalen
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Hulshout
 • klein zaalverhuur feestzaal in Rupelmonde
 • klein zaaltje huren verjaardag in Fraire
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Westmeerbeek
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Monceau-en-Ardenne
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Pulderbos
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Sint-Jans-Molenbeek

  klein ruimte huren kinderfeestje Sint-Jans-Molenbeek

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Sint-Jans-Molenbeek. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren jouw feest op een covid-19 safe wijze volgens de laatste regels van Sint-Jans-Molenbeek (corona- gezondheidspas) .