024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn organiseren ergens nabij Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een vergaderzaal in een zaal nabij Neder-over-Heembeek (Bru.) best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Brussels Hoofdstedelijk gewest te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Neder-over-Heembeek (Bru.) over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Neder-over-Heembeek (Bru.), 1120.

groot zaaltje huren kinderfeestje Neder-over-Heembeek (Bru.)

groot zaaltje huren in de buurt van  Neder-over-Heembeek (Bru.)

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bertrix
 • groot ruimte huren feest in Oudenaken
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Lambusart
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Wortel
 • goedkope zaaltje huren trouw in Pussemange
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Villers-la-Bonne-Eau
 • klein zaaltje huren verjaardag in Welle
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Haut-Ittre
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Opwijk
 • klein zaaltje huren verjaardag in Ronsele
 • Als je dan besloten hebt om je kinderfeestje in een groot zaal te geven, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Neder-over-Heembeek (Bru.)

  klein locatie huren bruidzaal Neder-over-Heembeek (Bru.)

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Neder-over-Heembeek (Bru.). De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw party op een covid-veilige manier volgens de laatste regels van Neder-over-Heembeek (Bru.) (corona/ pas) .