024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens rondom Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal in de buurt van Sint-Joost-ten-Node best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot ruimte huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een dj uit Brussels Hoofdstedelijk gewest in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Sint-Joost-ten-Node over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Sint-Joost-ten-Node, 1210.

groot ruimte huren feest Sint-Joost-ten-Node

groot ruimte huren nabij  Sint-Joost-ten-Node

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot ruimte huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Cras-Avernas
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Rendeux
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Vaux-Chavanne
 • goedkoop zaal huren ruimte in Dikkele
 • goedkoop ruimte huren feest in Tournai
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Zwevezele
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Lamine
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Sint-Antelinks
 • klein zaalverhuur lentefeest in Gottem
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in l\’Escaillère
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je feest in een groot zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Sint-Joost-ten-Node

  klein locatie huren bruiloft Sint-Joost-ten-Node

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Sint-Joost-ten-Node. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren uw feest op een corona veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Sint-Joost-ten-Node (corona/ certificaat) .