024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruiloft in een zaal omgeving Evere best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaalverhuur  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een dj uit Brussels Hoofdstedelijk gewest te vragen.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Evere over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Evere, 1140.

goedkope zaalverhuur lentefeest Evere

goedkope zaalverhuur regio  Evere

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaalverhuur in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Bailièvre
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Le Mesnil
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Leupegem
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Dadizele
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ham-sur-Heure-Nalinnes
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Wetteren
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Malempré
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Velm
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Houtaing
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je lentefeest in een goedkope zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Evere

  groot zaaltje huren feestzaal Evere

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Evere. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw feest op een covid safe manier volgens de laatste regels van Evere (covid- gezondheidspas) !