024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens rondom Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Sint-Gillis best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Brussels Hoofdstedelijk gewest te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Sint-Gillis over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Sint-Gillis, 1060.

goedkope zaaltje huren plechtige communie Sint-Gillis

goedkope zaaltje huren regio  Sint-Gillis

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren trouw in Liedekerke
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Biez
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Anlier
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Chiny
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Strijpen
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Klerken
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Juprelle
 • klein zaal huren ruimte in Oekene
 • goedkoop ruimte huren feest in Kalken
 • groot zaaltje huren trouw in Erezée
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkope zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Sint-Gillis

  goedkoop zaaltje huren bruiloft Sint-Gillis

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Sint-Gillis. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren jouw feest op een corona-safe wijze volgens de laatste instructies van Sint-Gillis (covid/ certificaat) .