024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn organiseren ergens rondom Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je ruimte te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruiloft in een zaal nabij Sint-Agatha-Berchem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaal huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een DJ uit Brussels Hoofdstedelijk gewest in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Sint-Agatha-Berchem over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Sint-Agatha-Berchem, 1082.

goedkope zaal huren ruimte Sint-Agatha-Berchem

goedkope zaal huren nabij  Sint-Agatha-Berchem

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 man, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaal huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren trouw in Nederename
 • klein zaalverhuur feestzaal in Marquain
 • goedkoop ruimte huren feest in Beaumont
 • groot zaaltje huren bruiloft in Winksele
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Achel
 • klein zaalverhuur feestzaal in Ittre
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Heist-op-den-Berg
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Etterbeek
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Hannêche
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Denderwindeke
 • Als je dan besloten hebt om je ruimte in een goedkope zaal te starten, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Sint-Agatha-Berchem

  groot zaal huren bruidzaal Sint-Agatha-Berchem

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Sint-Agatha-Berchem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw feest op een covid-veilige wijze volgens de recente instructies van Sint-Agatha-Berchem (covid/ pas) .