024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje op poten zetten ergens nabij Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Etterbeek best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope feestlocatie huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Brussels Hoofdstedelijk gewest te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Etterbeek over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Etterbeek, 1040.

goedkope feestlocatie huren verjaardag Etterbeek

goedkope feestlocatie huren regio  Etterbeek

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestlocatie huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Sint-Stevens-Woluwe
 • groot zaal huren ruimte in Tongre-Saint-Martin
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Sart-Bernard
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Mont (Nam.)
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Vottem
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Corswarem
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Bertogne
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Markegem
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Philippeville
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Lahamaide
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkope zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Etterbeek

  groot zaal huren feest Etterbeek

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Etterbeek. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw feestje op een corona safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Etterbeek (covid-19/ certificaat) !