024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje organiseren ergens in Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal omgeving Schaarbeek best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Brussels Hoofdstedelijk gewest in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Schaarbeek over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Schaarbeek, 1030.

goedkoop zaaltje huren trouw Schaarbeek

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Schaarbeek

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, honderd man, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Herseaux
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Landegem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Deux-Acren
 • groot zaaltje huren verjaardag in Belgrade
 • groot zaal afhuren eerste communie in Haut-Fays
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Koekelberg
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Lambermont
 • goedkope zaal huren ruimte in Denée
 • groot zaaltje huren bruiloft in Winksele
 • klein zaalhuur verjaardag in Wez-Velvain
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je trouw in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Schaarbeek

  groot locatie huren bruidzaal Schaarbeek

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Schaarbeek. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren uw party op een corona veilige manier volgens de laatste regels van Schaarbeek (corona- certificaat) !