024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens rondom Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal nabij Watermaal-Bosvoorde best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Brussels Hoofdstedelijk gewest in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Watermaal-Bosvoorde over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Watermaal-Bosvoorde, 1170.

goedkoop zaaltje huren communie Watermaal-Bosvoorde

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Watermaal-Bosvoorde

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Beclers
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Carnières
 • groot zaaltje huren trouw in Huise
 • goedkoop zaaltje huren communie in Nalinnes
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Somme-Leuze
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Auby-sur-Semois
 • goedkoop zaal huren ruimte in Scherpenheuvel
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Gaasbeek
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Gibecq
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Barvaux-Condroz
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je communie in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Watermaal-Bosvoorde

  klein zaal huren kinderfeestje Watermaal-Bosvoorde

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Watermaal-Bosvoorde. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw party op een corona veilige wijze volgens de laatste instructies van Watermaal-Bosvoorde (covid/ gezondheidspas) !